Introductie

Ieder kind brengt een groot deel van zijn of haar tijd door op school. Een plaats waar kinderen samen leren, spelen en zich voorbereiden op de toekomst. Een belangrijke omgeving dus! Ouders en leerkrachten delen de verantwoordelijkheid voor de opvoeding van het kind. Juist daarom is het zo belangrijk dat ouders voor hun kind een school uitzoeken die bij hen past. Want niet alleen het kind moet zich er goed voelen, ook de ouders moeten vertrouwen hebben in de school en in het team. Alleen op die manier kan er een partnerschap zijn tussen school en ouders die zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind.

Dit schooljaar zullen we verder borduren op de ontwikkelingen die we de afgelopen jaren hebben ingezet. Ons team is voortdurend bezig om te kijken waar we nog verder kunnen verbeteren en in beweging blijven. Daarbij staat onze eigen ontwikkeling ook voortdurend in de schijnwerpers. Want niet alleen de kinderen leren elke dag bij, dat geldt ook voor ons!

Met deze schoolgids geven wij u graag een beeld van onze school. Hoe onze manier van werken is en wat wij belangrijk vinden om uw kind mee te geven als basis voor nu en de toekomst. Heeft u belangstelling gekregen voor onze school, neemt u dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord! Naast de informatie in deze schoolgids kunt u meer en actuele informatie vinden op deze website.

Met vriendelijke groet, namens het team,

Nicole Eijkemans, directeur.

Download hier de volledige schoolgids

(vanwege de grootte van het bestand (± 5 Mb) , kan het laden even duren)