Verkeerscommissie

Op deze pagina kunt u informatie vinden over de verkeerscommissie. Wie zijn de commissieleden, wat is het doel en o.a. belangrijke links in het kader van de verkeersveiligheid.

De verkeerscommissie is een commissie die bestaat uit leerkrachten en ouders.

Leerkrachten:
Marie-José van Kruijsdijk
Pim Sigmans
Carolijn Dekker

Ouders:
Ilonca de Kock
Astrid Luiken

Als verkeerscommissie dragen wij de verkeersveiligheid op en rond onze school een warm hart toe. We werken samen met ouders, gemeente, politie en buurtbewoners, om zo tot een zo veilig mogelijke verkeerssituatie te komen voor onze kinderen. Daarnaast organiseren we samen leuke activiteiten die jaarlijks terugkeren, waarin we de kinderen leren hoe je veilige situaties kunt creëren voor jezelf en voor elkaar!

Doelen en missie

Als verkeerscommissie streven wij ernaar om een betere doorstroming te verkrijgen van het autoverkeer rondom de school en meer ruimte te krijgen voor de voetganger en fietser.

De aandachtspunten van ons zijn:
• Minder auto's in de directe omgeving van de school;
• Veiliger maken van het fietspad aan de voorkant van de school;
• Ouders en kinderen nog bewuster maken van hun gedrag m.b.t. de verkeersveiligheid;
• De directe omgeving van de school veiliger maken.

Belangrijke links:
www.meldpuntveiligverkeer.nl
Brabants Verkeersveiligheidslabel: www.bvlbrabant.nl
Veilig Verkeer Nederland: www.vvn.nl

Spreek ons aan op het schoolplein, in de wandelgangen of mail naar:

Tags: verkeer verkeerscommissie verkeersveiligheid