Ouderhulpkaarten lezen

Goed kunnen lezen is bepalend voor een goed verloop van de schoolloopbaan, het zelfvertrouwen en voor succesvol functioneren in de samenleving. Kinderen die goed (begrijpend) kunnen lezen, hebben het vaak makkelijker op school en hun schoolresultaten zijn hoger. Dit begint al in de kleutergroep en loopt door tot en met groep 8. De ouderhulpkaarten lezen helpen u en uw kind zich zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Er is een ouderhulpkaart voor groep 1-2, 3-4, 5-6 en 7-8.  U vindt hier o.a. wat u als ouder kunt doen, voorleestips, tips om vlot en vloeiend te leren lezen en tips voor het lezen met begrip. Wij wensen u  en uw kind samen veel leesplezier!

Groep 1-2

Groep 3-4